ROOF & FACADE

INNOVATION NIGHT

17 OKTOBER 2019

 

Langvoort 53, 2430 Laakdal    I    start 16.00u 
ONTDEK DE NIEUWSTE REVOLUTIES
IN DE DAK- EN GEVELSECTOR
Cooperio verwelkomt alle professionelen op de eerste editie van de "Roof & Facade Innovation Night" om de nieuwste innovaties op de dak- en gevelmarkt te ontdekken. 
 
Coopero zet zich al jaren maximaal in op innovatie. Het ontwikkelde een nieuwe, gepatenteerde Isotherm gevelisolatie en introduceerde de nieuwste Tejas Borja keramische pannen met inkjet printtechniek. Op 17 oktober gaat Cooperio nog een stap verder met de lancering van de nieuwste generatie esthetische zonnepanelen als gevelbekleding. Daarnaast lanceert het bedrijf in primeur enkele innovatieve totaaloplossingen die (ver)bouwen circulair, duurzaam, energie-efficiënt én betaalbaar maken.
Deze avond vol wereldprimeurs mag je als professional niet missen. Schrijf je vandaag nog in.  We kijken ernaar uit je met een hapje en drankje te verwelkomen!
Locatie:
Datum:
Programma:
Langvoort 53, 2430 Laakdal
Donderdag 17 oktober
16.00u    Vrije toegang voor professionals
18.00u    Ontvangst van ingeschreven genodigden
19.30u    Officiële voorstelling innovaties / nieuwigheden
We verwennen we je deze avond met typisch Belgische alsook Spaanse én Italiaanse versnaperingen gelinkt aan onze Zuiderse partners.

DE INNOVATIES / NIEUWIGHEDEN

CP1.png

PIXAWALL

 

Pixasolar zijn esthetische zonnepanelen vermomd als gevelbekleding. In plaats van afbreuk te doen aan de architectuur en het design voegt Pixasolar er een meerwaarde aan toe. Met een productie op maat kun je je verbeelding de vrije loop laten. Op de Innovation Night worden deze innovatieve zonnepanelen officieel op de markt gelanceerd!

BORJAJET

 

BorjaJET zijn unieke keramische pannen voor dak- en gevel met inkt printtechnologie. Dit maakt het mogelijk om unieke, nooit eerder geziene afwerkingen te bekomen. BorjaJET pannen zien eruit als echt koper, hout, beton, natuursteen, enz. Op de Innovation Night toont Tejas Borja in primeur nieuwe pannen en prints die het bestaande compleet maken.

CP2.png
mro1.png
mro2.png

MODULARR

 

Modularr neemt modulair, circulair bouwen naar een nieuwe dimensie. Door vijf complementaire bouwelementen in één uniek wandsysteem te verenigen slaagt het erin om passieve wanden van amper 24cm te creëren. Een primeur van wereldniveau! Op de Innovation Night presenteert en informeert Modularr hoe het anno 2020 snel en efficiënt (ver)bouwen mogelijk maakt zonder toe te geven aan design en architectuur.

ISOTHERM MURO

 

Isotherm MURO is een innovatieve gevelisolatie waarmee zowel nieuwbouw- als renovatiegevels snel, efficiënt, doorlopend én duurzaam geïsoleerd kunnen worden. Het systeem wordt als ononderbroken isolatieschild aan de buitenzijde van de gevel geplaatst. Op de Innovation Night pakt Isotherm uit met enkele nieuwe afwerkingstechnieken waarvoor de  het systeem kan worden toegepast.

DE PARTNERS

logo_iso2.jpg
pixasolar.png
50e99a21-a765-4bc5-a731-2e1b97d07420.jpg
mrlogo.png

SCHRIJF JE NU IN !

Langvoort 53

2430 Laakdal, België​

T     +32 (0)13 35 85 00

M    info@cooperio.be

W    www.cooperio.be

 

Bedrijf

Naam *

Functie *

Telefoon

Email *

Aantal personen

 

VOLG ONS

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 Cooperio Group